لیست کارخانجات کیک و کلوچه در تهران به دلیل پایتخت بون آن از تعداد بالایی برخوردار است . هر کدام از آن ها با استفاده از مواد اولیه عالی و دستگاه های تمام انوماتیک مواد غذایی خود را تولید کرده و به بازار عرضه می کنند .
- بیشتر بخوانید: کلوچه زنجبیلی
این کارخانجات از دیر باز طبق اطلاعات بدست آمده فعالیت شبیه به هم خواهند داشت و در بعضی موقعیت ها تخفیفات خاصی به دلیل مناسبت های ویژه به آن داده خواهد شد .
کارخانجات کیک و کلوچه تهران
- شرکت نام نیک ( آشنا )
- شرکت نیلی پردیسان ( اکباتان )
- شیرین عسل
- نادری ( دفتر پخش غرب تهران )
- شرکت آذر نوش شکوفه
- آذر شیرین برنا
- بهنان عباس آباد
- کارخانه کام شاد شانجان ( شوپا )
- کارخانه دالین مهر
- آلی تام فرد شیرین
- شرکت خشنود
- شرکت رهام پویان
- شرکت گندم طلایی نوتریکا
- انصار کالای صبا
- شرکت تولیکا
- شرکت دلی مانجو
- شرکت آذر کمان مطلوب ( میشکا مطلوب )
- شرکت جهان
- شرکت شیرین نوین
- شرکت عالی تام
و …. هستند .
این صنایع ماده ی غذایی طبق مراحل خاص وزارت بهداشت که از قبل برای آن ها تعیین شده است از قبیل انتخاب مکان دور از شهر به دلیل آلودگی های صوتی صنعتی ، داشتن فضای کاملا بهداشتی و استرلیزه می باشد .
- بیشتر بخوانید: کلوچه خرمایی
جالب است بدانید که که یکی از مهم ترین فرآیندهای موثر بر کیفیت ، ماندگاری ، و بازار پسندی محصول فر گذاری یا پخت کلوچه تهران و کیک است .
در فرهای چرخشی ماده ی غذایی بر روی سینی های قرار گرفته داخل به گردش در می آیند . در اینجا حالت دورانی دارد و ماده ی غذایی ضمن حرکت دورانی دماهای مختلف فر قرار می گیرد علاه براین پخت یکنواخت تری را به ما می دهد . این دستگاه دارای چند فن است که از بالا به روی محصول وزیده و همچنین چندین فن در زیر نقاله مشبک است که باعث خنک شدن کیک در زیر می شود .
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.