تولید انواع کلوچه صنعتی در بازار ایران با استفاده از دستگاه های تمام اتوماتیک دارای وکیوم های خاص تولید ، زدن برچسب های ویژه ایی بسته بندهای جذاب و با کیفیت بهترین طعم ممکن خط های استاندارد که طبق آن هر محصولی که یک درصد احتمال خطا در تولید آن وجود داشته باشد .
براساس خیلی از راهکارها را، از چرخه ی تولید ی خارج به مرحله ی اول برای ساخت بازگشت می کند .
تولید کلوچه صنعتی
تولید کلوچه ی صنعتی طبق مراحل زیر انجام می شود :
- مرحله اول : تهیه ماده ی اولیه
- مرحله دوم : تنظیم کردن دستگاه های برای ترکیب ، تنظیم مدت زمان فر برای پخت ، بسته بندی ، ارسال برای به مناطقی که سفارش بار داده اند .
- مرحله سوم : ترکیب تمام مواد با هم که خوب بدون هیچ نقصی مخلوط شده باشند .
- مرحله چهارم : این مرحله مهم ترین ، اصلی ترین بخش ممکن می باشد زیرا باید محصولات خوب پخته شوند که نه بسوزند که قابل خوردن نباشد ، نه خام که باز باید به سطل زباله منتقل شود .
- مرحله پنجم : بسته بندی به بهترین نحو ممکن و ایجاد طرح های جدید برای طعم های مختلف محصولات درست شود .
- مرحله ششم : یعنی آخرین مرحله که محصولات بارگیری ، وزن گیری ، صادر فاکتور برای ارسال بار به همان آدرس درخواست شده می باشد .
تولید کلوچه صنعتی در ایران
کشور ما از زمان مختلف در افت و خیزهای زیادی بوده است که همه با تمام توان در مقابل این سختی ایستاده اند ولی ما هیچوقت دست از فعالیت نکشیده ایم و همه در صدد پیشرفت بیشتر با وجود خودمان هستیم . طی سال های اخیر تولیدات ما به رشد روز افزونی رسیده است و همه از آن به بهترین نحو ممکن استفاده می کنیم که هرگز از این کار دس بر نخواهیم داشت .
امروزه بازار ایران از برندهای کلوچه ایرانی پرشده است که جالب تر از آن صادرات محصولات ایرانی به خارج از مرزهای ایران شده ایم این برای ما بسیار مسرت بخش و حس سر زندگی را در وجود ما ایجاد کرده است .
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.