انواع کلوچه کنجدی فروش عمده درب کارخانه ویژه برای افرادی که خوردن کلوچه های نرم را دوست دارند طعم و مزه اش عالی بسیار لذیذ و خوشمزه می باشد . در مورد بافت این محصول پر طرفدار باید بگیم که زمان پخت آن در این نکته بسیار مهم است خیلی از افراد فراموش می کنند .
زمانش را چطور باید قرار دهند در واقعه مهم ترین حالت در آن برای نرم بودنش زمان گذاری در فر می باشد .
مواد اولیه برای تولید آن شامل موارد زیر می باشد :
- آرد گندم
- شکر
- روغن مایع ( مارگارین )
- تخم مرغ
- پودر هل
- بیگینگ پودر
- ماست
- نمک
- کنجد
همه ی این مواد را باید به اندازه ایی که احتیاج دارند را به ترتیب مراحل زیر ترکیب کنیم .
تخم مرغ ، شکر ، پودر هل را باهم مخلوط کرده به حدی هم می زنیم که کرم رنگ شود و حجم آن دو برابر شده پس از آن روغن و ماست را با هم به آن اضافه می کنیم در آخر بیگینگ پودر ، نمک ، آرد را الک کرد و همه را خوب هم می زنیم تا مایه یک دست ، یک رنگ کش داری را بدست بیاوریم .
گلوله هایی را به اندازه ی گردو به دلخواه برداشته سطح قالب را چرب می کنیم و درون فر قرار داده تا آماده ی خوردن و بسته بندی شده به بازار عرضه شود .
انواع کلوچه کنجدی
- کلوچه کنجدی نرم
- کلوچه کنجدی ساده
- کلوچه کنجدی خانگی
- کلوچه کنجدی با شیر
- کلوچه پنیری کنجدی
این محصول با طعم بی نظیری و تزیین جالبی که دارد ما را وسوسه می کند که با یک چای دل نشین خوردن آن را حتما تجربه کنیم حس خوردنش باشیر به طور طبیعی در وجود شما ایجاد می شود که حتما آن را یک بارهم که شده بخورید .
جهت هر گونه فعالیت مربوط به خرید ، فروش ، صادرات ، تولید با ما در ارتباط باشید .
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.