دیانا
خانه / کلوچه / پخش عمده کیک و کلوچه روغنی حاوی مارگارین

پخش عمده کیک و کلوچه روغنی حاوی مارگارین

پخش عمده کیک و کلوچه هایی که حاوی روغن مارگارین بوده و برای ور آمدن خمیر به یک ماده ی شیمیایی نظیر بیکنگ پودر و جوش شیرین نیاز دارند . پخش کیک و کلوچه های حاوی روغن مارگارین اگر ۲تا۳ روز بعد از پخت شروع و میل شوند طعم بهتر وخوشمزه تری خواهند داشت .

تاریخچه کیک و کلوچه      

  • کیک نوعی از شیرینی است که که منشاء اروپایی دارد .
  • کیک در زبان انگلیسی معنای متفاوتی دارد و به یک قطعه کوچک و مسطح خمیر پخته نیز کیک گفته می شود .
  • کیک امروز با سه ویژگی شیرین بودن ، مسطح بودن و بافت اسفنجی ، نوعی شیرینی است که از اواسط قرن هیجدهم به وجود آمده است .
  • آیا می دانید که منشا کیک نان است و مهم ترین عاملی که برای تفکیک نان از کیک انگلیسی در نظر گرفته می شود .
  • جالب است بدانید که حذف مخمر از نان ، در سال۱۷۲۷ دستور کیکی در یک کتاب آشپزی دیده شده که از تخم مرغ برای پف دادن کیک استفاده شده که در آن زمان به این نکته پی برده شد که اگر از میزان زیادی تخم مرغ در کیک استفاده شود ، نیاز بکار بردن مخمرنیست .

مواد اولیه تولید کیک روغنی

  • شکر
  • تخم مرغ
  • روغن
  • نمک
  • طعم دهنده ها
  • شیرخشک
  • آب
  • پروتین
  • چربی
  • کربوهیدرات
  • کلسیم
  • فسفر
  • آهن
  • ویتامین B1
  • ویتامین B2
  • ویتامین B3
  • گلیسرین
  • سوربیتول
  • صمغ ( آگار )
  • سوربات پتاسیم

اهیت روغن درتولید کیک و کلوچه

  • برای نگهداری هوا در خمیر موثر است ، به این صورت که ضمن مخلوط کردن اجزای کیک به روش کرم زنی ، روغن موجب محفوظ شدن ، هوا در لابلای خمیر کیک شده و هوای محفوظ شده در موقعه پخت انبساط حاصل کرده و موجب تخلخل کیک می گردد .
  • حداقل میزان روغن استفاده شده باید ۱۰برابر وزن محصول باشد .
  • روغن موجب تردی فرآورده و بهبود طعم نیز می گردد .

 

 

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
خانم نقدیان
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09196850978
آدرس کانال: dianamuffin@
پست الکترونیکی: dianamuffinco@gmail.com

مطلب پیشنهادی

قیمت عمده انواع کلوچه

قیمت عمده انواع کلوچه سیمرغ

قیمت عمده انواع کلوچه سیمرغ با تنوع بسیار در بسته بندی های متفاوتی وجود دارد …